Menu
 • Gerard Pannekoek is heel bedreven in het zetten van de koers. Hij startte op
  schaatsen, stapte vervolgens over naar de racefiets en mountainbike, en als eigenaar houdt hij de vaart erin bij Drukmotief.
  Ondertussen heeft hij vele meters gemaakt in de grafische industrie. Ooit begonnen als ordervoorbereider/calculator bij een drukkerij, vervolgde hij zijn tour als productie/traffic manager bij een reclamebureau om daarna als
  drukwerkinkoper aan de slag te gaan. In 2001 veranderde deze humorvolle vader van drie kinderen zijn tactiek, het was tijd om
  voor zichzelf te beginnen.

  Betrouwbare ondernemer en grafische duizendpoot denkt graag met u mee en komt altijd met een oplossing.

 • Nog steeds is geen enkele horde te hoog voor de ooit atletische hordeloper Fred Wildekamp. Tijdens de afzet, de passage en de landing blijft hij gefocust op zijn klanten. Hij houdt zijn conditie op peil met mountainbiken en hardlopen in zijn achtertuin, de Veluwe. Fred gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hij is een gepassioneerde vakman, die als grafische accountmanager iedere horde neemt door zijn ervaring te combineren met moderne technieken.

 • Is een opdracht ingewikkeld, afwijkend en zit er ook nog tijdsdruk op? Gun het
  Joost Ouweneel. Hoe moeilijker het is, hoe leuker hij het vindt. Voor deze grafisch adviseur is niets te gek, hij zoekt het uit en regelt het. In een accountteam dat omringd wordt door hectiek, is Joost het humorvolle baken van rust. Als grafisch adviseur, sparring partner, consultant en gangmaker schakelt hij enorm snel en coördineert hij tegelijkertijd meerdere projecten.

  Deze teamspeler leidt u op een prettige manier door iedere grafische opdracht.